Ένα σκάφος νέας φιλοσοφίας και πρωτοποριακού σχεδιασμού που συνδυάζει την εξαιρετική απόδοση και την ασύγκριτη αξιοπλοΐα. Το LeShark έχει ότι χαρακτηριστικά θα περιμένατε από ένα σύγχρονο sportsboat και ακόμα περισσότερα… Γάστρα με πολύ βαθύ V με chine που δουλεύει όπως τα μοντέρνα φουσκωτά. Ένα φουσκωτό χωρίς “μπαλόνια” για αυξημένη ασφάλεια και απεριόριστη μακροζωία.

Με σχήμα πάνω από το νερό τέτοιο ώστε να οριοθετεί τις κλίσεις χαρίζοντας μέγιστη σταθερότητα και ασφάλεια. LeShark “Shock Reduction Concept”! Έχουμε δηλαδή ένα σκάφος που ταξιδεύει στον καιρό τόσο καλά όσο ένα φουσκωτό σκάφος, με πολύ περισσότερους εσωτερικούς ελεύθερους χώρους και αποθηκευτικούς με τα σοβαρά πλεονεκτήματα της μηδενικής συντήρησης και της απίστευτης αντοχής. Ένα σκάφος που θα κρατήσει την αξία του για πάντα. Ότι πιο σύγχρονο υπάρχει στην κατηγορία των 5 – 5.5 μέτρων.

Το LeShark Supersport έχει άνετο σχεδιασμό στο κατάστρωμα και τα καθίσματα στην πλώρη μπορούν να διπλώσουν κάτω για ακόμη περισσότερο χώρο. Με το προαιρετικό ταμπούκι πλώρης έχουμε ένα τεράστιο διπλό κρεβάτι που θα κοιμίσει άνετα 2 ενήλικες. Το κάθισμα ταμπούκι του κυβερνήτη είναι και αυτό τεράστιο με μεγάλη αποθηκευτική δυνατότητα αλλά και αυτό μπορεί να κοιμίσει άνετα έναν ενήλικα.

Χαρακτηριστικά

Length overall / LOA: 5.23m

Beam: 2.08m

High overall: 2.06m

Freeboard: 0.75m

Waterline / Draft: 0.225m

Fuel tank: 48L total

Max number of people: 4-6 persons

Engine: 40hp – 90 hp

Top speed: 30 kn

Weight: 450kg

Standard εξοπλισμός

Διπλή κονσόλα διακυβέρνησης με παρμπρίζ, τιμόνι κλωβό – ΙΝΟΧ χειρολαβές

Αξεσουάρ

Roll bar, INOX ρέλι κονσόλας, ΙΝΟΧ πλάτη με μαξιλάρι, σκάλα μπάνιου, έξτρα κάθισμα

Όλα τα σκάφη LeShark είναι μονοκόμματα χωρίς ραφές και ενώσεις, με αποτέλεσμα να είναι στεγανά με τεράστια αποθέματα πλευστότητας και πραγματικά αβύθιστα.

Ποιότητα

Η ποιότητα των σκαφών LeShark είναι ασυναγώνιστη. Το υλικό κατασκευής μπορεί να αντέξει σε οποιαδήποτε σκληρή χρήση και ακόμα ένα σκάφος LeShark μπορεί να επιβιώσει μετά από μια μεγάλη πρόσκρουση με πάρα πολύ μικρή ζημιά. Τα σκάφη και τα διάφορα εξαρτήματα είναι κατασκευασμένα από υλικά πρώτης ποιότητας και είναι σχεδιασμένα να αντέχουν στη σκληρή χρήση και στην ανελέητη επίθεση του θαλασσινού νερού.

Πολυαιθυλένιο

Όλα τα σκάφη LeShark είναι κατασκευασμένα από πολυαιθυλένιο. Το χρωματισμένο πολυαιθυλένιο σε σκόνη χύνεται μέσα σε ένα ατσάλινο ή αλουμινένιο καλούπι και μετά σε ένα μεγάλο φούρνο όπου με την κατάλληλη περιστροφή το υγρό πια πλαστικό αποτίθεται ομοιόμορφα στην επιφάνεια του καλουπιού. Το αποτέλεσμα είναι ένα ομοιογενές χρωματισμένο προϊόν όπου τα διπλά τοιχώματα του σκάφους είναι φορμαρισμένα μονοκόμματα χωρίς ενώσεις και ραφές. Στην πρώτη ύλη που χρησιμοποιείται προστίθεται σταθεροποιητής για την υπεριώδη ακτινοβολία και το υλικό μπορεί να αντέξει σε όλες τις συνθήκες από το πολικό ψύχος έως τους τροπικούς καύσωνες χωρίς να εξασθενεί. Ειδικοί επιστήμονες αναφέρουν ότι η ζωή του υλικού είναι σχεδόν απεριόριστη και ότι είναι επίσης 100% ανακυκλώσιμο.

Σε αρμονία με τη φύση

Η ανάγκη να παράγουμε προϊόντα φιλικά προς το περιβάλλον γίνεται κάθε μέρα και πιο σπουδαία. Με υπερηφάνεια λοιπόν μπαίνουμε στον καινούριο αιώνα με τα σκάφη LeShark που είναι 100% ανακυκλώσιμα. Τα σκάφη LeShark έχουν περισσότερη μακροζωία συγκρινόμενα με τα περισσότερα σκάφη και αυτό είναι ένα περιβαλλοντικό προτέρημα.